Szolgáltatásaink

Fő tevékenységi körünk a nyílászárók gyártása. Ezen belül: kültéri és beltéri nyílászárók, tisztatéri válaszfalrendszerek, síkba üvegezett rendszerek, síkba lemezelt rendszerek, belsőtéri lezárások, tisztatéri átadó zsilipek, álmennyezetek, zsalus szellőzők, esővető rácsok, télikertek, függöny falak, valamint egyéb kültéri vagy beltéri elválasztó elemek vagy rendszerek tervezéstől a kivitelezésig.

Igényfelmérés

Keressen minket telefonon, vagy e-mailen, időpont egyeztetés végett. Első személyes találkozonk során elmondja igényeit, mit szeretne, és mi vázoljuk Önnek a lehetőségeket, valamint megbeszéljük a helyszíni felmérés időpontját.

Helyszíni felmérés

Helyszíni felmérés során elemzést készítünk, az adott elképzelését mennyire befolyásolják az ingatlan adottságai. Vázoljuk az esetleges kiegészítési lehetőségeket, esztétikai, egyszerüségi és sok más szempontot figyelembe véve.

A helyszíni felmérés ingyenes!

Árajánlat készítés

Árajánlat elkészítését kissebb jellegű beruházások esetén akár helyben vállaljuk. Nagyobb beruházásoknál a helyszíni felmérés után elkészítjük Önnek árajánlatunkat a megbeszélt elképzelésre, és annak megoldására, esetlegesen megoldásaira.

Az árajánlat készítés ingyenes!

Gyártási folyamat

Az árajánlat elfogadása után rövid határidővel legyártjuk az építéshez szükséges elemeket és kiegészítőket. A gyártás során szakembereink folyamatosan ügyelnek, hogy az általunk készített termékek maximálisan megfeleljenek a minőségi követelményeknek.

Beépítés

Az elemek legyártása után vállaljuk azok szakszerű beépítését, és az azokhoz szükséges egyéb tevékenységeket - például nyílászáró cseréje esetén a korábbi nyílászáró eltávolítását, szükség esetén elszállítását.

Országos lefedettség

Felmérést, gyártást és építést, mind magánszemélyeknek, mind vállalkozásoknak, beruházás nagyságától függőan akár az ország egész területén vállalunk!

Hitel

Előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésére elegendő mennyiségű összeg befektetésének finanszírozására. Cégünk megoldást tud nyújtani erre a problémára is! Az árkalkuláció után, igény szerint akár annak teljes összegére, lehetőséget nyújtunk többféle futamidejű, vagy többféle törlesztő részlet nagyságú későbbi fizetési megoldásra az Ön igényei szerint.