Bemutatkozás

Cégünk egy 1995.-ben alakult Budapesten építõipari vegyes-vállalat része ként kezdte meg mûködését. A vegyes-vállalat fõ tevékenységi köre a teljes körû épület felújítás volt, egyik részegysége - a késõbbi Portalu Kft. - nyílászárók tervezésével, és kivitelezésével foglalkozott.

1998-ban ezen részegység kivált az anyacégbõl, és Portalu Kft. néven kezdte meg önálló mûködését. Telephelyét Péteribe költöztette. Bérelt üzemcsarnokát új gépekkel szerelte fel, és a nyílászárok tervezése és kivitelezése mellett a tevékenységi kör kibõvült az alumínium nyílászárók gyártásával.

2002-ben a cég tovább bõvült. A telephely Monorra költözött saját tulajdonú üzemcsarnokba, bõvült a géppark, és ezzel együtt a tevékenységi kör is. Megindult az alumínium mellett a mûanyag nyílászárok gyártása.

2005-ben, telephelyünk adottsága lehetõvé tette a további üzemterület bõvítést. Az üzemcsarnok mellett kétszintes irodaépület épült, melynek átadáséra 2006 év elején került sor.

Jelenleg közel 600 m2-es üzemcsarnokunkban a gyártást 8 alkalmazott szakember végzi törekedve a már megszokott kiváló minõségre.

Cégünk története során egész idõ alatt törekedtünk arra, hogy vásárlóink igényeit figyelembe véve a lehetõ legjobb alapanyagokat felhasználva állítsuk elõ termékeinket. A nyílászáró, mint a ház része, egy életre szól. Ezt figyelembe véve a hosszú távú minõségre törekszünk, eddigi eredményeink alapján sikerrel!

Fõ tevékenységi körünk továbbra is a nyílászárók gyártása. Ezen belül: kültéri és beltéri nyílászárók, tisztatéri válaszfalrendszerek, síkba üvegezett rendszerek, síkba lemezelt rendszerek, belsõtéri lezárások, tisztatéri átadó zsilipek, álmennyezetek, zsalus szellõzõk, esõvetõ rácsok, télikertek, függöny falak, valamint egyéb kültéri vagy beltéri elválasztó elemek vagy rendszerek tervezéstõl a kivitelezésig.