Ablakok

Ablakok esetén a Magyarország egész területén közkedvelt, világszínvonalú PANORAMA 2000 termékkel dolgozunk. Választásunk hosszú évek tapasztalatai alapján esett erre a termékre. Rengeteg lehetőséget tár elénk a forma és színválaszték. A termék nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik a hőszigetelés, zajszigetelés, biztonságtechnika, kezelhetőség területén egyaránt. Segítségével bármilyen igényhez alkalmazkodunk. A lehetőségek szinte korlátlanok.

FÉNY

A fényáteresztő képesség hőszigetelt üvegezésnél 81%, ami az üvegezés típusának, műszaki jellemzőinek megválasztásával tetszés szerint befolyásolható.

HŐMÉRSÉKLET

Kiváló hőszigetelő képesség, melynek segítségével a hidegebb hónapokban energiát takaríthat meg és ezáltal a környezetét is kíméli. A nagy nyári melegben a hőséget is kint tartja, továbbá kombinálható hő és fénycsillapító megoldásokkal (redőny, reluxa, stb.).

CSAPADÉK

Speciális tömítő rendszere három különböző síkban elhelyezkedő tömítő körből áll. Belül kettős gumitömítés, kívül réstömítés véd bármilyen csapadék esetén.

ZAJ

Az általános üvegezésű ablak normál hangszigetelő (zajcsillapító) képessége 35 dB, a speciális réteges felépítésű üvegezéssel, és a szendvicsszerkezetű betétekkel pedig még jobb, akár 43-52 dB-es eredmény érhető el.

BIZTONSÁG

A nyílászárókra szerelhető acélból készült működtető vasalatokkal, a megfelelő üvegezés és fogantyúk megválasztásával a biztonság különböző fokozati érhetők el.

LEHETŐSÉGEK

KIEGÉSZÍTŐK